Follow bumbumbum.me on twitter

Copenhagen Design Week 2009

No comments... »

Så er ugen kommet hvor Danmarks første design-event har premiere. Copenhagen Design Week løber fra d. 27. august til d. 6. september og som en forløber til Klimatopmødet COP15 senere dette år, vil hovedtemaet være bæredygtigt design.

Der er rigtig mange spændende ting på programmet – designnat, udstillinger, foredrag og workshops. Men hovedeventet må næsten være uddelingen af verdens største designpris INDEX:Award, hvor mange af de nominerede lige nu er udstillet på Kgs. Nytorv.

Derudover er der også designmessen Code 09 i Bella Centret, hvor både internationalt og dansk design vil blive vist. En af hovedattraktionerne på messen er at den internationale designgruppe designboom har en udstilling med 35 internationale designtalenter.

Se det officielle program her.

Copenhagen Design Week 09

Post a comment.