Follow bumbumbum.me on twitter

Pirat TV

3 comments... »

Pirat TV er et nyt site under DR som er rettet mod unge danskere. Pirat TV indeholder lige nu omkring 400 klip fra DRs arkiv og ca. 30 nyproducerede klip. Til efteråret kommer der også musikvideoer og siden vil løbende blive opdateret.

Siden er designet i samarbejde med DRs ungdomsafdeling og svenskeren Daniel Zander, som også har den super fede blog Below The Clouds. Siden er virkelig lækker og godt gennemtænkt. Jeg kommer helt sikkert til at benytte mig meget af denne side. Sådan DR!

Pirat TV

3 comments.

  1. Ja jeg var også inde på den her i weekenden men det var på job og der virkede klippene ikke :( så glædede mig til at se dem herhjemme ;D og det var skønne gensyn ;D og jeg synes også siden er virkelig lækker at bruge ;D

  2. Den er super fin. Jeg var ved at dø af grin over “Perlevenner”. Har du set det? SÅ sjovt, haha…

  3. Maria – Nej, det er noget med de kører en testversion i øjeblikket og det virker vist slet ikke særlig godt i Explorer. Ja, jeg glæder mig også til at jeg får tid til at surfe lidt rundt derinde .-)

    Signe – Nej, jeg har prøvet at lede efter den. Kan ikke finde det. Er det et afsnit af et eller andet?

Post a comment.