Follow bumbumbum.me on twitter

Alice in Wonderland

5 comments... »

Her er lidt sneak-peak billeder til Alice in Wonderland der har premiere i 2010. Filmen er instrueret af Tim Burton og selvfølgelig er Johnny Depp og Helene Bonham Carter også med. Jeg er stor fan af Tim Burtons fantastiske universer, så jeg glæder mig allerede til at se en af mine børne-yndlingsfilm i den filmatiseret version. Looking good!

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland - Johnny Depp

Alice in Wonderland - Helena Bonham Carter

Alice in Wonderland - Anna Hathaway

Alice in Wonderland

5 comments.

 1. Det ser bare rigtig fedt ud :D Glæder mig til at se den film i hvert fald :)

 2. WAUV SEJHED! Jeg glæder mig helt vildt meget!

 3. Det bliver årets film. Har ALTID været kæmpe Burton fan. Min yndlingsfilm er Nightmare Before Christmas <3
  Synes også det er SÅ fedt, at Johnny (Ja vi er på fornavn :-) Ikke så ofte vælger den lækre type figur. Tag fx. Fear And Loathing In Las v
  Vegas.. EWWWW

 4. Jeg glæder mig så meget til den kommer, og figurene ser jo helt formedable ud :) uuh en god ny film er altid skønnø ;D

 5. Maria, Young, Line – Jeg glæder mig også meget – især fordi jeg seriøst har set tegnefilmen mange gange da jeg var lille. Det bliver spændende at se hvordan alle detaljerne er lavet i et rigtigt filmunivers.

  Monce – Jeg er også stor Burton og endnu større Depp fan. Jeg elsker ham simpelthen som Jack i Pirates of the Caribbean :-)

Post a comment.