Follow bumbumbum.me on twitter

Les Ateliers Ruby

2 comments... »

Nu har jeg ikke lige en scooter i indkørslen, men mon ikke de her fine hjelme fra Les Ateliers Ruby kan bruges på en cykel? De er i hvert fald så smukke, at jeg overvejer at pakke håret ind når jeg stiger op på jernhesten.

Det bedste af det hele er, at man kan customize sin egen hjelm i deres online butik. Derudover har Les Ateliers Ruby har også lavet nogle Limited Edition hjelme i samarbejde med bl.a. designeren Eley Kishimoto.

Ruby Pavillon Belleville

Ruby Pavillon Grenelle

Ruby Pavillon Ménilmontant

Ruby Pavillon Victoire

Ruby Pavillon Shibya

Ruby and Eley Kishimoto

Via Below The Clouds

2 comments.

  1. jeg har ønsket mig sådan en eley kishimoto hjelm så længe! de er fantastiske! ….men også så helt fantastisk dyre

  2. Ja, de er virkelig fabulous! Men vidste ikke at de var superdyre. De bliver nok i drømmene indtil videre så.

Post a comment.