Follow bumbumbum.me on twitter

Fødselsdag på Restaurant Nimb

No comments... »

I går havde min søster fødselsdag, og vanen tro må fødsesldagsbarnet vælge hvad dagen skal byde på. Så turen gik til Tivoli og eventyret begyndte med frokost på Restaurant Nimb.

Jeg havde glædet mig meget til at se det nyrestaurede Nimb, efter jeg har hørt så meget godt om det fra venner og familie. Og man må sige det levede op til mine forventninger. Indretningen er så fin og gennemtænkt helt ud til den yderste fingerspids. Og ja, helt ud til spidsen af en jetjager har det så også kostet at renovere Nimb (100 mill.).

Restauranten var næsten tom da vi kom, men det gjorde nu ikke noget. Tjenerne var virkelig søde og da der var lidt ventetid mellem for- og hovedret, vidste vi det allerede på forhånd, fordi vores tjener havde advaret os. På en eller anden måde er man derfor meget mere tålmodig og man sidder ikke og bliver småirriteret. Godt tjenertrick!

Restaurant Nimb

Brød og Lögismose smør

Maden var virkelig lækker. To af os startede med sild og to startede med fjordrejer. Begge retter var meget friske og velsmagende. Mmmh … sild er det bedste!

Sild med vagtelæg og kartofler

Fjordrejer

I anden ombæring stod der tre stegte rødspættefileter og en gang blåmuslinger på menuen. Jeg var ejeren af blåmuslingerne og der blev jeg desværre lidt skuffet. De smagte ikke rigtigt at noget, suppen var kedelig og manglede smag og så synes jeg det var en noget nærig portion. Blåmuslinger skulle gerne fylde en kæææmpe skål med alle de “fyld”skalder.

Blåmuslinger

Stegt rødspætte

Resten af selskabet var dog mere end tilfredse med deres rødspættefilet og jeg måtte da også lige “låne” lidt. Alt i alt var det alligevel en super oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang jeg spiser på Restaurant Nimb.

Post a comment.